Joy, 27 december 2021

Intens verdrietig waren en zijn we, sinds we onze Joy gevonden hebben, in het water van de vijver grenzend aan het parkje waar ze 2 weken eerder uit haar tuigje was ontsnapt, omdat ze zo schrok van vuurwerk.

Gelukkig hebben we afscheid kunnen en mogen nemen van Joy, in het dieren-crematorium in Lommel, waar ze nog even opgebaard was.

Joy is 4 jaar geleden bij Julie en Veerle gekomen, een fokteefje die nooit liefde en geborgenheid had gekend. Julie heeft haar als haar eigen baby opgevangen, en met een engelengeduld hebben we voor haar gezorgd tot ze zich helemaal hond voelde, speelde, rende, smulde van lekkere hapjes, knuffelde en knorde.

Ze is een aantal jaren op rij met ons naar Montalivet geweest, op vakantie, waar ze de tijd van haar leven had en speelde op het strand en in het water.

Onze grootste dank gaat uit naar Ilse Jansen, onze grote rots in de branding. Jij hebt ons begeleid met zoveel liefde, echt ongekend! Ik wist niet dat er zulke fantastische dierenvrienden bestaan zoals jij.

Lieve Joy, je gaat enorm gemist worden! En we zijn eeuwig dankbaar dat we voor jou mochten zorgen.
Je baasjes, Julie en Veerle


Ieder afscheid is de geboorte van een herinnering.