Ik ben Ilse Jansen

Ik ben Ilse Jansen en al jarenlang hebben honden een zeer centrale plek in mijn leven. Zowel zakelijk als prive. Ik leef samen met mijn gezin en gemiddeld 8 honden in mijn prive huis. Soms ook met een nestje.

En daarnaast zorg ik op mijn zakelijke locatie voor vele honden die tijdelijk bij mij gebracht zijn. Deze honden logeren tijdelijk bij mij, als vakantie-opvang. Of deze honden zijn ingebracht als rescue honden, honden die een trauma hebben opgelopen, honden die afgestaan zijn, honden die herplaatst moeten worden.

Het is mijn missie in het leven om honden een zo goed, comfortabel, gelukkig en veilig leven te geven tot aan hun laatste adem, en daarna.

Alles in mijn leven draait om deze viervoeters. In mijn bedrijf, mijn vrijetijd, mijn vrijwilligerswerk, ben ik bezig om honden een centrale plek te geven. Het fotograferen van honden is voor mij een uiting van liefde. Mijn liefdeswerk. Door mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om zelfs de meest ontoegankelijke of verlegen honden middels pakkende foto’s tevoorschijn te laten komen. De essentie van de hond en de relatie tussen hond en baas vastleggen is iets wat ik het allerliefste doe. Al jarenlang. En is het voor mij een van de meest dankbare uitingen van mijn werk.

Ik word steeds vaker gevraagd om het leven of overlijden van een huisdier vast te leggen. en het is voor mij een onvoorstelbaar grote eer hier gehoor aan te geven. En als ik dan achteraf van een baasje te horen krijg dat ik hun liefde voor hun dier recht aan heb gedaan en de foto’s van grote troost zijn, voel ik me intens dankbaar.